Miten

Pelicans Tappara kuka voittaa?

Pelicans Tappara kuka voittaa?

Ennusteemme 7. lokakuuta pelattavan ottelun voittajasta on Tappara.

Tilastojen tarkistus

Aiemmat ennätykset antavat Tapparalle yliotteen Pelicansista. Tappara on voittanut 3 viimeisestä viidestä Pelicansin kohtaamisesta. Pelicansin kahden ottelun voittoa voidaan pitää pienenä yllätyksenä. Jos laskemme todennäköisyyden, Tapparalla on 60 prosentin mahdollisuudet. Jotkut vedonlyöntisivustot ovat myös ennustaneet Tapparan olevan 70 prosentin suosikki. Rekordi, tasaisuus ja vahvuudet puoltavat Tapparaa. Tärkein tekijä tässä on se, että Tapparalla on korkea moraali aiempien Pelicansia vastaan saatujen voittojen vuoksi. Pelicans on kuitenkin tehnyt sen ennenkin, ja se voi yhä yllättää Tapparan nopealla hyökkäyspelillään ja loistavalla maalivahdillaan.

Viisi Viimeisintä Kahdenvälistä Ottelua
13- SyyskuuTappara1214
Pelicans0000
24- ElokuuPelicans1124
Tappara2013
27- HuhtikuuTappara30115
Pelicans21104
25- HuhtikuuPelicans0011
Tappara1113
22- HuhtikuuTappara0011
Pelicans1124
Pelicans Tappara kuka voittaa?

Vaikka Tappara onkin Pelicansia huomattavasti vahvempi joukkue, niin kummasti Pelicans taistelee sitä vastaan kovemmin. Viiden viimeisen ottelun saldo osoittaa, että Pelicans on lähes aina antanut Tapparalle kovaa vastusta. Kuitenkin joka kerta kun Tappara ja Pelicans pelaavat, Tapparaa pidetään suosikkina, mutta yllätys on aina odotettavissa, koska Pelicans taistelee vaan.

Ei vain 7. lokakuuta pelattavassa ottelussa, Tappara on suosikkijoukkue voittamaan, vaan myös aiemmat ennätykset viittaavat siihen, että Tapparalla olisi suosikkipaikka aina kun se pelaa Pelicansia vastaan. Totta on kuitenkin myös se, että Pelicans ei tee Tapparan voittoa helpoksi.

Tappara on suosikki Pelicanssia vastaan, koska sillä on hieman enemmän kokemusta ja syvyyttä joukkueessaan. Tapparalla on myös Liigan paras hyökkäys ja puolustus. Pelicans on kuitenkin nopea ja taitava joukkue, joka voi haastaa Tapparan hyvässä päivänä.

Pelicans ei anna Tapparalle helppoa aikaa, koska sillä on Liigan parhaista nuorista pelaajista. Pelicansin hyökkäys on yksi Liigan nopeimmista ja taitavimmista. Joukkueessa on myös Liigan yksi parhaista nuorista maalivahdeista, Emil Larmi.

Tappara ja Pelicans ovat molemmat vahvoja joukkueita, mutta Tapparalla on hieman enemmän etuja puolellaan. Tappara on kuitenkin varmasti, että se ei saa Pelicanssia vastaan helppoa ottelua.

Tapparan ja Pelicansin välinen voimasuhteen muutos

Pelicans Tappara kuka voittaa?

Tappara ja Pelicans ovat molemmat vahvoja joukkueita, mutta voimasuhteet ovat muuttuneet viimeisten otteluiden perusteella. Tappara on voittanut 4 viimeisestä 5 ottelustaan, kun taas Pelicans on hävinnyt 4 viimeisestä 5 ottelustaan.

Tämän muutoksen taustalla on useita tekijöitä. Tappara on pelannut tasaisempaa ja tehokkaampaa jääkiekkoa kuin Pelicans. Tapparan hyökkäys on onnistunut luomaan maalipaikkoja ja maalivahti Dominik Hrachovina on pelannut erittäin vakuuttavasti.

Pelicans on puolestaan kärsinyt puolustuspelaamisen ongelmista. Joukkue on päästänyt ajoittain liian paljon maaleja. Pelicansin hyökkäys on myös ollut hieman ailahtelevainen.

Tapparan mahdollisuudet ottelussa Pelicansia vastaan

Tappara on edelleen hieman suosikki ottelussa Pelicansia vastaan. Tapparalla on enemmän kokemusta ja syvyyttä joukkueessaan. Tappara on myös voittanut Pelicansin edellisen kerran kohtaamisessa.

Pelicans on kuitenkin nopea ja taitava joukkue, joka voi haastaa Tapparan hyvässä päivänä. Pelicansin on onnistuttava parantamaan puolustuspelaamistaan ja hyökkäyspelaamisensa tasaisuutta, jos se haluaa voittaa Tapparan.

Pelicans Tappara kuka voittaa?

Analyysi Pelican vs. Tappara

Tapparan ja Pelicansin välinen voimasuhteen muutos on mielenkiintoinen. Tappara on pelannut vahvaa jääkiekkoa viime aikoina, kun taas Pelicans on kärsinyt puolustuspelaamisen ongelmista.

Tapparan on edelleen pidettävä pelinsä tasaisena, jos se haluaa voittaa Pelicansin. Pelicansin on puolestaan parannettava puolustuspelaamistaan ja hyökkäyspelaamisensa tasaisuutta, jos se haluaa haastaa Tapparan.

Ottelu Pelicansia vastaan on tärkeä Tapparalle, jos se haluaa pysyä kärkikahinoissa. Tappara ei voi ottaa Pelicansia kevyesti, sillä joukkue voi haastaa Tapparan hyvässä päivänä.

Click to comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

To Top