Viihde

Trendien Kärjessä: Suomen Suosituimmat Nais-TikTokkaajat

Suomen Suosituimmat Nais-TikTokkaajat

TikTok on räjähtänyt suosioon ympäri maailmaa ja Suomi ei ole poikkeus. Sovellus on tarjonnut alustan jossa uudet tähdet syntyvät päivittäin ja erityisesti naiset ovat ottaneet sen omakseen loistavalla tavalla. Trendien kärjessä kulkevat suomalaiset nais-TikTokkaajat ovat paitsi viihdyttäjiä myös vaikuttajia jotka muovaavat mielipiteitä ja trendejä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Heidän sisältönsä kattaa kaiken hauskoista sketseistä ja tanssihaasteista aina opettavaisiin videoihin ja henkilökohtaisiin tarinoihin joissa he jakavat elämänsä ilot ja surut avoimesti yleisönsä kanssa. Nämä naiset eivät ainoastaan hallitse suomalaisen TikTok-skeneä vaan he myös inspiroivat ja rohkaisevat tuhansia seuraajiaan olemaan oma itsensä ja tavoittelemaan unelmiaan. Heidän ainutlaatuinen kykynsä yhdistää luovuus aitous ja yhteisöllisyys tekee heistä todellisia digitaalisen aikakauden tähtiä. Kun sukellamme syvemmälle heidän maailmaansa on mahdotonta olla ihastelematta sitä positiivista vaikutusta joka heillä on sekä yksilöihin että laajempaan yhteiskuntaan.

Auri katariina

● Seuraajat: 10.6M           Syntymäaika: 9. maaliskuuta 1993

● Tykkää: 198.2M              Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 30 vuotta vanha

@aurikatariina

Hletko jo törmännyt Auri Katariinan TikTok-profiiliin? Hän on aivan mahtava! Auri siivoaa ja järjestelee paikkoja niin tyydyttävästi että et meinaa uskoa silmiäsi. Joka kerta kun katson hänen videoitaan tunnen valtavaa inspiraatiota pistää oma kotini järjestykseen. Eikä se ole pelkkää siivoamista – hän jakaa myös superhyödyllisiä vinkkejä miten saada kaikki kiiltämään. Ja tiedätkö mitä parasta? Auri Katariinan positiivinen asenne tarttuu. Hän todella saa sinut uskomaan että järjestys tuo iloa elämään. Jos et ole vielä nähnyt hänen videoitaan suosittelen lämpimästi. Se on kuin tuulahdus raikasta ilmaa TikTok-feedissä!

Yusur Ahmed

● Seuraajat: 7.5M             Syntymäaika: 25. lokakuuta 2000

● Tykkää: 158.4M             Syntymäpaikka: Iraq ● Ikä: 23 vuotta vanha

@asoothesizzler

Katsopa tätä suosittua TikTok-tähteä Suomesta hän on aivan uskomaton! Hän on kyky luoda sisältöä joka saa sinut nauramaan oppimaan uutta ja jopa inspiroitumaan. Olipa kyseessä sitten viimeisimmän tanssihaasteen nappaaminen tai jotain täysin uutta ja omaperäistä hän osaa vetää huomion puoleensa. Ja tiedätkö mitä parasta? Hän pitää yhteyttä seuraajiinsa mikä tekee kaikesta vielä henkilökohtaisempaa. Hän ei vain jaa videoita vaan luo yhteisön jossa kaikki voivat tuntea olevansa osa jotain suurempaa.

Diana Rantamaki

● Seuraajat: 6.3M             Syntymäaika: 12. joulukuuta 1992

● Tykkää: 156.2M             Syntymäpaikka: Philippines ● Ikä: 31 vuotta vanha

@dianarantamaki

Diana Rantamäki on tunnettu suomalais-filippiiniläinen TikTok-vaikuttaja joka on kerännyt mainetta ja seuraajia jakamalla monipuolista sisältöä joka vaihtelee viihdyttävistä sketseistä ja tanssivideoista aina arjen vinkkeihin. Hän on itse kuvailtu myrkyttömäksi äidiksi TikTokissa mikä viittaa hänen positiiviseen ja kannustavaan sisältöönsä. Diana jakaa videoita jotka kattavat laajan kirjon aiheita mukaan lukien perhe-elämän muuttovinkit ihonhoito-ohjeet sekä kuntosaliharjoittelun. Hän on erityisen tunnettu Bighead Mama -videoistaan joissa hän käsittelee äitiyteen liittyviä aiheita humoristisella otteella. Hänen kykynsä yhdistää kulttuuriset näkökulmat ainutlaatuisella tavalla sekä sitouttaa yleisönsä luomalla merkityksellistä ja viihdyttävää sisältöä tekee hänestä erottuvan hahmon TikTok-yhteisössä.

Sari Aalto

● Seuraajat: 5.1M             Syntymäaika: 13. maaliskuuta 1987

● Tykkää: 80.9M               Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 36 vuotta vanha

@sariaalto

Sari Aalto on yksi niistä TikTok-tähdistä joka todella osaa pitää yleisönsä koukussa! Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja ja TikTokissa hän jakaa hauskoja videoita joissa esiintyy hänen lahjakkaita nukkejaan. Sari on taitava tarinankertoja joka tuo esityksiinsä eloa ja huumoria nukkejen kautta. Yleisö rakastaa hänen kykyään elävöittää nukkeja niin että ne tuntuvat lähes eläviltä. Hänellä on valtava seuraajakunta TikTokissa ja hän on kerännyt miljoonia tykkäyksiä videoilleen jotka vaihtelevat nukketeatterista arkipäivän tilanteiden hauskaan käsittelyyn. Hänen sisältönsä tarjoaa sekä viihdettä että ihastusta nukketeatterin taiteeseen.

Jennifer Erica

● Seuraajat: 4.2M             Syntymäaika: 12. marraskuuta 2001

● Tykkää: 232M                Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 22 vuotta vanha

@jennifererica

Jos et ole vielä törmännyt Jennifer Ericaan TikTokissa nyt on korkea aika! Tämä suomalainen sensaatio on kerännyt valtavan seuraajakunnan ja miljoonia tykkäyksiä jakamalla monipuolista sisältöä joka ulottuu tanssivideoista ja lip sync -esityksistä aina arjen vinkkeihin asti. Hänen kanavansa on täynnä energiaa ja iloa ja erityisesti hänen tanssivideonsa ovat saaneet suuren suosion. Mutta ei siinä kaikki – Jennifer jakaa myös vlogeja hitaita liikkeitä sisältäviä videoita sekä ”Get Ready With Me” -sisältöä jossa hän vie katsojat mukanaan päivänsä valmisteluihin. Ja jos olet lemmikkien ystävä hänen koiransa Milo esiintyy myös joissakin videoissa! Jenniferin kanavalta löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun.

Maryam AL-Khalidi

● Seuraajat: 4.2M             Syntymäaika: 28. lokakuuta 1998

● Tykkää: 68.7M               Syntymäpaikka: Iraq ● Ikä: 25 vuotta vanha

@maryam__alkh

Jos et ole vielä kuullut Maryam AL-Khalidista TikTokissa anna kun kerron! Hän on itseään kutsuva ”eyelinerin kuningatar” ja voin vakuuttaa että hän todella ansaitsee tämän tittelin. Hänen taidokkaat meikkivideonsa erityisesti eyeliner-tekniikat ovat saaneet valtavan suosion. Mutta Maryam ei jää pelkästään meikin maailmaan; hän jakaa myös ruokaan liittyviä haasteita ja muita arjen vinkkejä jotka tekevät hänen kanavastaan monipuolisen ja mielenkiintoisen. On hämmästyttävää nähdä miten hän yhdistää luovuuden ja persoonallisuutensa jokaiseen videoon mikä tekee hänestä yhden seuratuimmista TikTok-tähdistä. Ja hei jos olet eyelinerin käytön aloittelija tai kaipaat vain uusia ideoita Maryamin kanava on täydellinen paikka aloittaa.

Joalin Loukamaa

● Seuraajat: 3.2M             Syntymäaika: 12. heinäkuuta 2001

● Tykkää: 31.2M               Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 22 vuotta vanha

@asoothesizzler

Tämä suomalainen monilahjakkuus ei varmasti jätä ketään kylmäksi TikTokissa. Alun perin Turusta kotoisin oleva ja maailmanlaajuiseen Now United -yhtyeeseen kuuluva Joalin Loukamaa on tehnyt vaikutuksen ympäri maailmaa tanssi- ja laulutaidoillaan. Muutettuaan nuorena Meksikoon Joalin on ammentanut vaikutteita monista kulttuureista mikä näkyy hänen monipuolisessa sisällössään. TikTokissa hän jakaa taitojaan laajasti tanssista lauluun ja mallintöihin mikä tekee hänestä todellisen moniosaajan. Lisäksi Joalinin seikkailunhaluinen ja positiivinen asenne tarttuu ja hän inspiroi seuraajiaan ympäri maailmaa. Hänen videot ovat täynnä energiaa ja niissä pääsee kurkistamaan myös kulissien taakse mikä tekee seuraamisesta entistä mielenkiintoisempaa.

Elina Mäkinen

● Seuraajat: 1.8M             Syntymäaika: 24. joulukuuta 1994

● Tykkää: 65.2M               Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 29 vuotta vanha

@elinamae

Tämä rohkea suomalainen on tullut tunnetuksi siitä että hän hyppää jääkylmiin vesiin ja jakaa kokemuksensa verkossa. Avantouinnin ilot ja kivut pakkasen puremat posket ja jääkylmän veden tuoma virkistys – kaikki tämä välittyy Elina Mäen videoista jotka ovat saaneet miljoonia tykkäyksiä. Eikä vain se Elina tuo esille myös muita arjen pieniä seikkailuja jotka tekevät hänen kanavastaan niin koukuttavan. Hänen energiansa ja positiivisuutensa ovat tarttuvia ja hänen videot tarjoavat ainutlaatuisen kurkistuksen suomalaiseen talveen ja avantouinnin maailmaan.

Erna Husko

● Seuraajat: 1.6M              Syntymäaika: 27. elokuuta 1997

● Tykkää: 25.6M               Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 26 vuotta vanha

@ernahuskoo

Erna Husko on varsinainen voimapesä TikTokissa jossa hän jakaa motivoivia treenivideoita ja vinkkejä terveellisempään elämäntapaan. Tämä kuntoiluvalmentaja ja hyvinvointivaikuttaja on kerännyt suuren seuraajakunnan esittelemällä monipuolisia harjoituksia jotka sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Ernan positiivisuus ja energisyys välittyvät jokaisessa julkaisussa kannustaen seuraajiaan asettamaan ja saavuttamaan omat tavoitteensa. Hänen videonsa tarjoavat paitsi treeniohjeita myös kurkistuksia kulissien taakse jossa hän jakaa omia kokemuksiaan ja elämänsä iloja Ernan kanava on täynnä inspiraatiota ja se muistuttaa meitä siitä että jokainen päivä on mahdollisuus olla parempi versio itsestämme.

Pinja Sanaksenaho

● Seuraajat: 409K             Syntymäaika: 22. elokuuta 2002

● Tykkää: 22.3M               Syntymäpaikka: Suomi ● Ikä: 21 vuotta vanha

@pinkkupinsku

Kun puhutaan pinkkupinskusta TikTokissa puhutaan monitaiturista joka on onnistunut valloittamaan yleisönsä sydämet. Tämä energiaa pursuava vaikuttaja oikealta nimeltään Pinja Sanaksenaho on tunnettu erityisesti humoristisista videoistaan jotka saavat seuraajat nauramaan ja jakamaan. Hänen sisältönsä ei rajoitu vain yhteen lajityyppiin; voit löytää kaikkea hauskasta sketsikomediasta elämäntyyliin liittyviin vinkkeihin. Erityisen suosittuja ovat TEKNOKEITTIÖ jossa hän esittelee keittiöseikkailujaan sekä videot joissa hän jakaa arjen pieniä iloja ja kommelluksia. pinkkupinsku onnistuu luomaan yhteisön tunteen kanavallaan jossa jokainen voi tuntea olevansa osa jotain suurempaa – yhteisöä joka nauraa yhdessä.

Click to comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

To Top