RESEPTIT

Näin Valmistat Herkullisen Mansikka Pina Coladan?-Pina Colada Resepti

strawberry pina colada

Mansikka Pina Colada -resepti tuo raikkaan vivahteen klassiseen cocktailiin lisäämällä tuoreita mansikoita, jotka tuovat makeutta ja väriä. Tämä opas tarjoaa yksinkertaisen tavan valmistaa tämä hedelmäinen ja kermainen juoma kotona Suomessa, keskittyen ainesosien yksinkertaisuuteen ja ravintoarvoihin. Nauti trooppisesta pakomatkasta jokaisella siemauksella!

Mansikka Pina Colada –resepti

Ainekset:

  • 4 cl vaaleaa rommia
  • 2 cl kookoskermaa
  • 6 cl tuoretta ananasmehua
  • 3 cl mansikkapyreetä tai tuoreita mansikoita soseutettuna
  • Jääpalasia

Ohjeet:

  1. Valmistele ainekset: Mittaa kaikki nesteet valmiiksi ja soseuta tuoreet mansikat tasaiseksi soseeksi, mikäli et käytä valmista mansikkapyreetä.  
  2. Sekoita juoma: Laita tehosekoittimeen jääpalat ja kaada päälle rommi, kookoskerma, ananasmehu ja mansikkasose. Blendaa korkealla nopeudella kunnes seos on tasaisen smoothie-maista.
  3. Tarjoile: Kaada seos suureen lasiin, joka sopii frozen-cocktailien tarjoiluun. Korkeat lasit, kuten hurrikaanilasi, ovat ihanteellisia näyttävyytensä vuoksi.
  4. Viimeistele: Koristele juoma tuoreella mansikalla ja ananaksen palalla. Voit myös lisätä paperisen sateenvarjon tai muun koristeen luomaan juhlavan tunnelman.

Haluatko nähdä lisää tällaisia reseptejä? Seuraa alla olevia linkkejä

Click to comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

To Top